Informatie Psychosynthese Amsterdam

Als je belangstelling hebt voor begeleiding vanuit de psychosynthese of meer informatie wilt, kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens deze eerste bijeenkomst spreken we over de problemen die je tegenkomt in je leven en gaan we in op je vragen. Daarna besluiten we in overleg of een vervolg wenselijk en zinvol is.


Tijdens een intakegesprek gaan we dieper in op je vraagstelling. Aan de hand hiervan formuleren we gezamenlijk de aandachtspunten voor de begeleiding en maken we afspraken over de te bereiken doelen. In de loop van de therapie zullen we regelmatig kijken of het traject naar wens verloopt en zo nodig stellen we de doelen bij.

Kosten


De kosten voor een kennismakingsgesprek bedragen 30 euro, duur 45 minuten.
De kosten voor een therapiesessie bedragen 80 euro, duur 60 minuten.

Contact en locatie


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met mij opnemen of kan je een e-mail sturen. Als je contact opneemt via e-mail, geef daarin dan alsjeblieft je telefoonnummer door.
De gesprekken vinden plaats op mijn adres.

Annuleren of verzetten van een afspraak


Wanneer je verhinderd bent voor een afspraak, laat me dit dan ten minste 24 uur van te voren weten, dan hoef ik je de sessie niet alsnog in rekening te brengen.